Vintertræning

Vi starter op på vintertræningen søndag d. 1. december kl. 9.

Det bliver i klubben vi træner og det er hver søndag fra kl. 9 til kl. 12

Vi træner før jul til og med d. 15. december. Efter jul starter vi igen d. 5. januar og træner frem til intro mødet d. 23. marts. Søndag i uge 7 og uge 8 holder vi pause grundet vinterferie.

 

Vi ses i klubben

 


Juniorklubmesterskaber

I weekenden d. 28.-29. september er der blevet spillet juniorklubmesterskaber.

Lørdag morgen så det ud til at starten skulle udsættes da der var frost på greens, men greenkepernerne valgte at lade spillet starte som planlagt. Alle hold kom godt af sted.

Efter 1 runde på en bane hvor pin placeringerne var sat så svært, at flere måtte både 3 og 4 putte på korte put, havde Lasse Strunge Larsen lagt sig i spidsen i drengerækken og Stine Stenspil i pigerækken.

På 2. dagen var pin placeringerne de samme som på 1. dagen og voldte stadig en masse problemer. Der blev dog alligevel spillet en masse flot golf.

I Junior drenge rækken blev der rykket lidt om på placeringerne så resultatet blev:

1. Victor Larnkjær

2. Lasse Strunge

3. Sander Madsen

I Junior pigerækken holdt Stine fast i førertrøjen og det samlede resultat blev:

1. Stine Stenspil

2. Nicoline Radtleff

3. Amalie Korsled

 

Stort tillykke til alle

 


NatGolf

Fredag aften kl. 19.30 er der normalt ikke megen aktivitet i Køge Golfklub – men i fredags bød ungdomsafdelingen igen op til en runde natgolf.

14 ungdommer mødte op med madrasser, sengetøj og sovebamser – og det fedeste humør! Alle var mellem 9-14 år og det er lidt atypisk, da vi plejer at have alle de ’store’ med – men her havde efterskolerne gjort deres indtog, og vi måtte undvære deres selskab.

Til gengæld blev der lynhurtigt redt op – og alle var klar på puttinggreenen kl. 20 til den første konkurrence – Uret rundt.

Allevandt en sodavand sponseret af Finn og Eva i restauranten – TAK!

Dernæst fulgte konkurrencer som RafleGolf, hvor vi raflede os rundt på sydbanen. Klog på Golf som bestod af tretten gode regelspørgsmål, og GolfTårnet hvor der skulle stables 2-3 golfbolde oven på hinanden.

Og efterhånden som aftenen skred frem – og det blev mørkere og mørkere kunne man mærke spændingen hos de unge – nu var det snart nu, hvor Nordbanen skulle indtages – i mørke. I sær de nye var spændte på hvordan det mon skulle foregå – men da alle tager sig godt af hinanden, var det mest en god spænding.

Kl. 22.30 blev der uddelt selvlysende briller, armbånd, halskæder, kaninører eller kasketter til alle. Og kl 23 lød hornet og med et blev banen vækket til live, af glade børn og lysende bolde.

Årets natgolf var skudt i gang!

Der var også indlagt nogle specielle udfordringer; på hul 1 skulle bolden kastes i hul. Hul 3 skulle den puttes hele vejen. På hul 6 var det den store bunker der skulle rammes og på hul 8 skulle der svares på spørgsmål for at blive rykket frem på banen.

Efter godt 1½ time uden regn og vind kom vores ungdommer tilbage, og her stod der kage og saft klar til dem – det var absolut fortjent. Her skal vi lige huske at takke for dejlige kager både til PJ’s mormor Jane og til Julius’ forældre.

Vinderne blev fundet og præmier uddelt – og behøves vi at fortælle at der selvfølgelig var sørget for præmier til alle J

Alle gik til ro kl. 02.00. For at blive vækket igen kl. 7.30 til morgenbord i restauranten og oprydning.

Vi vil endnu engang takke vores ”sponsorer” for kager og sodavand og tak for hjælpen fra de deltagende forældre. Også en tak for lån af ungerne samt for deres altid ivrige engagement til Natgolfen.

Ungdomsudvalget
Thomas, Tom og Malene


Dagbog fra AON Pige Camp

Onsdag d. 7/8

Idag har vi igen været ude og spille 18 huller hvor vi spillede hulspil igen. Amalie spillede imod Stine igen og Amalie vandt over Stine. Mathilde vandt 7-6 over en der hedder Cecilie. Senere skulle vi skrive en sang med melodien "baby" af Justin Bieber som skulle synges højt til Galla festen om aftnen. Til festen spiste vi grill mad og kom på rød løber det var så sjovt og der blev taget en masse billeder..

 

Tirsdag d. 6/8

Idag blev vi vækket kl. 06:15 og vi skulle ud at spille kl. 08:00. Det var rigtig hyggeligt. Vi spillede hulspil. Stine og Amalie spillede mod hinanden og Amalie vandt 6-0. Mathilde spillede "All-square" mod en pige som hedder Anna. Senere sagde vores campledere at vi skulle trænes af dame elite trænere, men da vi gik op på drivingranche kom tre af vores campledere klædt ud som damer det var rigtig sjovt!

 

Mandag d. 5/8

Idag var vi ude at spille 18 huller, vi blev vækket kl. 08:00 og gik ud at spille kl. 10:00. Og vi kiggede på nogle elite spillere som havde meget højt handicap men de skulle i hvert fald give os nogle lektioner..

 

Søndag d. 4/8

Da vi kom fik vi en lille rundvisning af vores teltleder. Så skulle hvert telt ud på speedgolf hvor man kun måtte bruge 7 jern, sandjern og putter og telt 1 vandt ( vi er telt 1) Bagefter skulle vi spille 2 huller og se hvem der brugte færrest slag. Telt 6 vandt men vi kom på en anden plads...

Bagefter det gik vi ud og spillede 6 huller.

Af Stine, Amalie & Mathilde

 

Billeder fra campen: http://www.danskgolfunion.dk/kurser/camps/aon-pigecamp


 

Træning

 

Efter evaluering af forårets træning, er der foretaget et par små ændringer i træningen.

Når trænignen starter efter sommerferien d. 13. august, vil træningen fortsat være hver tirsdag og onsdag fra kl. 16.30 til 19.00 og hver anden lørdag fra kl. 10.00 til 12.00

Ændringen er, at tirsdag og onsdag fra kl. 16.30 til 18.00 er der træning på forskellige stationer med pro'er og juniorhjælpere for alle med undtagelse af Elite og talentspillere. De træner selvstændigt i dette tidsrum.

Fra kl. 18.00 til 19.00 er der pro'træning for Elite og talentspillere, men de skal melde sig til træning fra kl. 16.30 for at få undervisning fra kl. 18.00

Fra kl. 18.00 til 19.00 træner alle andre juniorer videre selvstændig med juniorhjælpere samt spiller på enten NORD eller SYD.

Træningen med pro om lørdagen vil fortsat være for nybegyndere.

Alle andre juniorer træner selvstændigt. Pro'erne vil dog være behjælpelige med øvelser, ligesom Short Game test/træning vil være en del af træningen.


 

Så kom vi endeligt i gang!

 

Tirsdag d. 9. april kl. 16.30 startede træningen for sæson 2013.

Der var en masse som trodsede vinden og var mødt op til den første træning.

Vi fik banket det værste rust af svinget på driving range og fik gået en runde på NORD banen med følgeskab af Cecillie og Peter Taylor.

Det var skønt at komme i gang.....

 


SØNDAG D. 17/3

På søndag spiller vi NORD banen kl 12.30 i stedet for at træne i Harekær.

Vi spiller indtiol kl. 14.45 så alle kan nå ind i klubhuset til kl. 15 hvor vi holder INTRO-møde til sæson 2013

 

Vi ses søndag!

 


 

INTROMØDE

Husk at der er INTROMØDE til sæson 2013, på søndag d. 17/3 kl 15 i Klubhuset.

 


 

FASTELAVN - ER MIT NAVN....

Søndag d. 17. februar slår vi katten af tønden i forbindelse med vintertræningen i Harekær.

 


 

VIGTIGT-VIGTIGT-VIGTIGT-VIGTIGT-VIGTIGT

Det er søndag d. 16/12 der er træning og ikke som skrevet d. 15/12.

Beklager fejlen

Thomas

 


 

VINTER TRÆNING

Så kom det på plads!

Vi skal træne hver søndag og vi starter allerede på søndag d.  2. december. Træningen er som tidligere fortalt i Harekær.

Før jul træner vi fra kl.10-14 og kan nå at træne 3 gange - d. 2/12, d. 9/12 og d. 15/12

Efter Nytår er det fra kl. 13-17 og første gang efter Nytår er d. 6. januar.

Det vil være både teknisk og fysisk træning.

Tilbuddet er for alle, men I må gerne lige give besked på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Husk at tage varmt tøj med, da der godt kan være lidt koldt derude.

Det er også vigtigt at tage noget at spise og drikke med.

Vi ses.

På vegne af Ungdomsudvalget

Thomas Radtleff

 


 

Søndag d. 7. oktober 2012 spillede 44 juniorer og forældre/bedsteforældre afslutningsmatch

Vejret var nogenlunde godt, selvom det blæste lidt op lige da vi skulle til at starte turneringen. Der blev spillet TEXAS SCRAMBLE over 9 huller med gunstart kl. 14. Humøret hos alle deltagere var højt og spillet var godt. Der var nogle med som ikke havde været på Sydbanen før, men deres første møde gav vist blod på tanden for mere. Efter matchen blev der delt præmier og udmærkelser for året ud - og der var mange som skulle uddeles.

Årets talent: Casper Madsen

Årets spiller: Amalie Kuhre Korsled

Årets kammerat: Nicoline Emilie Radtleff

Vindere i JuniorCup: Oliver Nybo Holm og Sander Madsen

Kvalifikation til Super Cup: Sander Madsen og Stine Stenspil

Kvalifikation til Landsfinalen i Short Game: Patrick Jack Hansen og Nicoline Emilie Radtleff

Kvalifikation til Landsdelsfinalen i Juniorholdturneringen: U16A: Magnus Baagø, Sander Madsen og Lasse Strunge

Kvalifikation til Landsdelsfinalen i Juniorholdturneringen: U16: Oliver Nybo Holm, Anders Weuge, Christopher Lehnemann og Nicoline Emilie Radtleff

Årets hcp. springer under 18 år: Mads Holm Kristensen

Bedste gæt på hcp.: Magnus Baagø og Lasse Strunge

Nye spillere til Talentholdet: Jais Christiansen, Stine Sverker Nilsson, Amalie Kuhre Korsled, Casper Madsen og Clara Jantzen

Vindere af STRUNGE Ranglisten: Nordbanen: 1. Gustav Egedal Weber, 2. Karoline Bonavent, 3. Emil Pedersen

Vindere af STRUNGE Ranglisten: Sydbanen: 1. Ilya Yakimov, 2. Casper Madsen, 3. Patrick Jack Hansen

Se billeder fra dagen på linket nedenfor.

Tusind tak for en rigtig god dag.

Næste arrangement: JuleGolf - d. 15. - 16. december 2012 - se under "Næste arrangement"

På vegne af Ungdomsudvalget
Thomas Radtleff

 

Billeder fra Afslutningsmatchen d. 7. oktober 2012

Bílleder fra Junior Klubmesterskaberne 2012

Billeder fra Åbningsmatch 

Billeder fra Pigedag i KGK d. 19. maj 2012

Billeder fra 1. afd. af JDT i Ishøj

Billeder fra 2. afd. af JDT i Næstved

Billeder fra 3. afd. af JDT i Hedeland

Billeder fra 4. afd. af JDT i Sorø

Billeder fra Junior Cup i Køge Golf Klub

 

 Billeder af Talentholdet 2012

 

Billeder fra Talenterne mod Eliten

Billeder fra Julegolf 2011