Velkommen til Køge Golf Klub

Greenkeepers Corner

26. april 2019

Vi har ikke fået regn siden den 16. marts, hvilket har medført, at vi har måttet starte vanding af greens, teesteder og forgreens før forventet. På baggrund af dette kan det forekomme, at enkelte bunkers omkring greens, vil føles mere våde og sammenpressede. Dette er en nødvendighed, da vi skal forsøge at holde liv i græsset omkring greens. Derudover vil der blive sat ekstra sprinklere op på de mest udsatte steder. Det vil især være i dagtimerne, at dette vil foregå.

Vi håber på forståelse.

Mvh. 
Greenkeeperteamet

Sprinkler

 

15. april 2019

Nu har vi haft banen åben i en lille måneds tid, og jeg må desværre konstatere, at ikke alle spillere har fundet pitchforken frem fra vinterhiet. Det må i så gerne gøre nu! For banens skyld og ikke mindst jeres egen.

Varmen lader vente på sig, og dette medfører, at risikoen for nattefrost er stor og reelt har været der hver nat/morgen, når kæden er er sat på. Både på Puttinggreen og på Sydbanen bedes man venligst respektere dette. Det kan nogle gange være svært at se frosten med det blotte øje, men når man først har været på græsset, så ses det helt tydeligt. Se billedet herunder.

https://www.danskgolfunion.dk/video/frost-og-golf 

April 2019 

Mvh. 
Greenkeeperteamet

 

30. juli 2018

Tørken fortsætter, græsset tørster.

Vi er i den situation nu, at vi må spare på vandet. Det vand vi vander med pumper vi op fra 11/12 søen på sydbanen og da vi ikke har mulighed for at tilføre de nødvendige mængder vand i netop disse søer, er jeg desværre nød til at rationere på vandet.

Vi har derfor lukket for vandingen på vores teesteder samt forgreens, for at have vand nok, til at holde liv i vores greens.

På billedet ser i tørkerevner på banen der går over 30 cm ned i jorden.

Bedste sommerhilsner
Greenkeeperteamet

 

9. juli 2018

Nu er vi efterhånden gået ind i den 4. måned uden regn, hvilket har medført et øget vandforbrug til vanding af greens, teesteder og forgreens. På baggrund af det kan det forekomme, at enkelte bunkers omkring greens, vil føles mere våde og sammenpressede. Dette er en nødvendighed, da vi skal forsøge at holde liv i græsset.

Jeg håber, der er forståelse for dette.

Sprinkler

 

31. maj 2018

Som alle nok har bemærket, har solen stort set skinnet fra en skyfri himmel de seneste 2 måneder. Vi har siden den 31. marts kun fået 10-15 mm vand. Det betyder, at banen og især fairways, kan føles lidt mere hårde end sædvanlig, da vi desværre ikke har vandingsanlæg på disse. Vi vander greens, forgreens og teesteder på både Syd- og Nordbanen.

Hvis I undrer jer over, at der er nogle enkelte teesteder, der virker afbrændte f.eks. hul 7 på Sydbanen, så arbejder vi på sagen. Årsagen er en defekt magnetventil.

Håber at I alle nyder vores dejlige anlæg, ligesom denne 4 bold gør.

Harer

 

20. april 2018

Nu har vi haft banen åben i snart 14 dage, og jeg må desværre konstatere at ikke alle spillere har fundet pitchforken frem fra vinterhi! Det må i så gerne gøre nu - for banens skyld og ikke mindst for jeres egen.

Som i kan se rundt omkring på banen, er der sat hvide pæle med snor op. Det er ikke for sjov skyld - meningen er, at i ikke må skyde genvej eller betræde, hvor de er sat op. Brug stierne - det er derfor de er der.

Greenkeepers corner 1

 

11. april 2018

Det er med stor glæde, at vi nu har åbnet vores skønne Sydbane. Vi tog sammen med Baneudvalget og Forretningsudvalget en beslutning om at rykke datoen for åbning af banen pga. en noget kold og snefuld påske. Det var en rigtig god beslutning. Banen står nu perfekt ud fra et fagligt synspunkt. Greens har overvintret uden svampesygdomme, fairways, teesteder og områder omkring greens har et godt solidt græstæppe.

Greens vil i starten føles lidt langsommere, da klippehøjden først bliver sænket i trin med at væksten er tiltagende. Nedslagsmærker behøver vi ikke nævne mere - det husker alle.

Bunkers vil i løbet af foråret blive efterfyldt med nyt dolomitgrus (knust marmor) i dem som mangler.

Husk smil - og pas på os, så smiler vi til jer.

Vi håber, at i alle får en fantastisk sæson!

Køge Golf Klub Sponsor
Køge Golf Klub Sponsor
Køge Golf Klub Sponsor
Køge Golf Klub Sponsor
Køge Golf Klub Sponsor

KET Nordic 500px web

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12

Topmenu

Hovedmenu